Cercavila d’escoles

Aquesta activitat es fa cada dos anys i la va iniciar en Carles Falp, aleshores i des de l’any 2011 està al capdavant l’Eva Tataret. .

Aquesta activitat la fem coordinadament la colla de Geganters, les escoles, les Ampes i l’Ajuntament (les regidories de Cultura i d’Educació). A més, també comptem amb la col·laboració de comerços de la ciutat que ens proporcionen el berenar o esmorzar per als assistents. La colla s’encarrega del disseny dels cartells, i dels obsequis per a les escoles.

A la primera Cercavila, l’any 2007, van participar 6 escoles de Sant Cugat i en la cinquena edició, l’any 2015, hi van participar 15 escoles i tres entitats.

La sisena edició (2017) comptarà amb la participació de la nova escola, La Mirada, que te només 40 alumnes de P-3 i amb la col·laboració de les famílies han construït una figura. Totes les escoles públiques de la ciutat tenen figures festives!!!.

Aquest és sense cap dubte, un projecte de ciutat.

Reportatge de TV Sant Cugat sobre la 8a Cercavila d’Escoles

Podeu llegir l’article sobre el Projecte Escoles que vam publicar a la revista Gegants, núm. 131 (tardor, 2020), que edita l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya.